Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 16.04.2008, 12:28   #19
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart --->: çocuktum ufacıktım

Sadece şunu söyleyim, bunu yakın çevremden ve okuduğum duyduğum tv.haberlerindende, her gün gazetede boy boy gösteren resimlerdende şunu anlıyorum ki, toplum olarak"Mutlu değiliz" her geçen gün geçen günü aratıyor.İnsanlar gergin, insanlar barut gibi, en ufak tartışmada cinayet kavga kafagöz kırmalar, hırsızlıklar, modern soygunlar, yağmalar, işsizlik,açlık,uyuşturucu tacirleri ilkokullara kadar girdiler,fuhuş çığ gibi çoğaldı.insanların iyice canını burnuna getirdi artık toplum cinnet geçirmeye başladı. Eskiden tv. de gazetede okuduğumuz cinayet haberleri yanı başımızda olmaya başladı.Son iki ay içinde olduğum yerde 2 cinayet bir bıçaklama oldu.Bu kadar sorun olan bir yerde huzur olurmu? Huzursuzlukları yaratan nedenler neler? Elbetteki başta ekonomik sorunlar, isşizlik, açlık yoksulluk, eğitimsizlik,çaresizlik. Bunca sorunlar varken tutup gündemi farklı konularla meşgul etmek,pisliği halının altına süpürmekten hiç bir farkı yoktur.Halk yöneticiyi niçin seçer elbetteki bu sorunalrın üstesinden gelsin diye? Kim olursa olsun hangi siyasi çizgi iktidarda olursa olsun, bu amaçla gelir. Eğer tamam yaptı diyorsanız mutluysanız çevreniz eşiniz dostunuz mutlularsa siz kendinizde inanıyorsanız sorun yok demektir.Haberleri izleyip gazeteleri okuduktan sonra bir cinayet haberi duymuyor bir soygun haberi görmüyor okumuyorsanız biz demekki iyi yoldayız. Eeeeee öyleyse "Yola Devam" Çıkmayın karşımıza engel olmayın be yahu!!!!