Alıntı:
dark_yamtar58 Nickli Üyeden Al?nt?
Bekir bey sende yaz kardeşim elini tutan mı var istediğin gibi yaz.Burası yazış ma muhabbet formu tabiki yazacaksın.Ama kırıcı olmadan karşındakini üzmeden yaz herkes sana önem versin.Ben bobanın aşını yemedim bobanın evinin karşısındaki kocca tarla benim Seningibi köyün dışındada değil Belediyenin karşısındaki yer benim.Bende o köylüyüm sen dağdan gelip bağdakinimi kovuyorsun.Biraz akıllı ol konuşacak şeyleri konuş bua anlattıklarını fırında karılar bilr konuşmuyor.Ben seni bi adam sanıyordum arkadaş vallahi seviyordum da ama demekki insanlar göründüğü gibi değil.Ben senin yerinde olsam bu siteye yazmam bir tane dostun yok sen yazı yazınca herkes kaçıyor birkaç ay.inede sana selamlar belki birgün düzelirsin.
|
bekir öcelikle gecmiş olsun bizler doğruları yazmaya devam zanetmem benim yazdıklarımdan kimse rahatsız olmaz olsada cok önemli deyil ben yazayım doğruları rahatsız olanlar olsun sen herkes adına karar verirsin bizi sevenler vede sevmeyenler ola bilir tabiki olacakta herkese saygımız sonsuz biz insana yatırım yaparız bekircim bak sen bile severmişsin beni tabi doğruları yazarsam sen sevmesin köyüne ve beldesine hizmet etmek için mevki makam önemli deyil hizmet etmek isteyen her nerde olursa olsun elinden geldi kadar hizmet yapar