Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 18.04.2008, 21:39   #1422
kınasoglu
Tecrübeli Yiğido

kınasoglu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kınasoglu Şuan kınasoglu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.11.2013 00:05

Tecrübe Puanı: 691 kınasoglu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

Alıntı:
dark_yamtar58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ya bekir benim seni sevmemem için bir sebep varmı.yok sen bana karşı ne yaptın hiçbirşey.ben sana karşı bir yanlışım varmı bildiğim kadarıyla yok.e ozaman bu kırgınlığın sebebi ne ben bilmiyorum sen biliyorsan yaz.ya sen bu insanların büyüğüsün yaşına göre davran arkadaşlara yol gösterici ol biz önemli değiliz saygılar.kusura bakma sol elimi kullanamadığım için büyük harflere basamıyom.
bekir benim sana hiç kırgın deyilim ama bu site sanal alem herkes sohbet için gelir ya kardeşim ne senin belediyle meselen var varsada sen o belediyede memurdun gitin belediye yok düşmüş yok kacmış olur ama cözüm üretmek gerekirken intikam alırcasına yazmanı ben kınıyorum biz burda sizler için varız sizlerle tartışmak için deyil sohbet için varız ama bırakmıyorsun ya arkadaşım yararı olmaz bu tip yazmalarının zararı var bizi mecbur bırakırsın yapma ya benim sevenim de girer sevmeyenimde senimi ilgilendirir bana hatırlatırsın biz biliriz kimin sevilip sevilmedini söğüt yaprağını sele vermez bunu unutma

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
kınasoglu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla