Alıntı:
kınasoglu Nickli Üyeden Al?nt?
bekir benim sana hiç kırgın deyilim ama bu site sanal alem herkes sohbet için gelir ya kardeşim ne senin belediyle meselen var varsada sen o belediyede memurdun gitin belediye yok düşmüş yok kacmış olur ama cözüm üretmek gerekirken intikam alırcasına yazmanı ben kınıyorum biz burda sizler için varız sizlerle tartışmak için deyil sohbet için varız ama bırakmıyorsun ya arkadaşım yararı olmaz bu tip yazmalarının zararı var bizi mecbur bırakırsın yapma ya benim sevenim de girer sevmeyenimde senimi ilgilendirir bana hatırlatırsın biz biliriz kimin sevilip sevilmedini söğüt yaprağını sele vermez bunu unutma
|
dışarıdan çözüm üretilmez çözüm üretme yeri belediye başkanı ve meclis üyelerinin işidir uyup uymamakta o beldenin insanlarına kalır.ben sana soruyorum siz bu nüfus işi için ne çözüm ürettiniz nasıl bir çalışma yaptınız sonucu ne oldu.sen belediyenin düşmesine benim sevindiğimi nerden biliyorsun.bak böyle yalan yanlış şeylere girme çarpılında ali sayana iş düşer bi de seni düzeltecek diye aliyle uğraşmayalım.