Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 20.04.2008, 18:59   #10
genar_oset
Yeni Yiğido
NO AVATAR

genar_oset Şuan genar_oset isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.06.2008 14:46

Tecrübe Puanı: 0 genar_oset FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: YILDIZELI-Halkaçayır

halkaçayır köyüne tatile gelin gezin tozun ama kalmayın kardeşim kış mevsiminde hiç de ziyaret edilecek bir yer değil zaten yaz mevsiminde iyi olur
tatile gelmek bir çam ağacı altında uyuklamak cıvıl cıvıl kuş sesleri güzel bir ortam var konuşacak adama bulmak bile bir mesele yaz mevsiminde şansınız biraz var kış ın hiç yok 10 ev ya var ya yok ama insan ları gayet cana yakın misafir perver insanlardır bir kaçtane de can sıkan var ama olsuın o kadarı kadının kzını bırak kendinde de olur ama değim gibi en azından onlarda dışardan bakınca dürüst adam benziyolar anlamak için köyde kalıcı olmak lazım halkaçayır köyü işte bu cerkesi de var olmayanadı var dedim ya sıcak kanlı insanlar diye herkesi kabul ederler yapıcı indsanlardır genelde iş yaparlar başka da bişe yok işte yaptıları kışın yatarlar yazın 2 ay çalışırlar çokyorulurlar köyün ekonomisi devlet tarafından karşılanır tarla parası dana parası yonca parası .....
bi de yabancı sermaye var az da olsa halk dilinde avrupacı denilen yabancı sermaye bu sermaye varsa rahatsınız tabi bankadan euro cekmek daha havalı olsa gerek bence eşe dosta bişeyler ikram edip bozuk yok euro bozarmısınız demek baya havalı bişe bence (gözüm yok allah daahaa cooookk versin ) acayip bi köy kabardeyleri pek sevmezler ama belli de etmezler sıcak kanlı insanlar dedim ya
netice oılarak siz gelin köye yakın mangalı acın rakınızı (rakı ya zam gelmiş birada acsanız olur )doya doya eylenin bi araba varsa acın cerkez müziklerini oynayın eğlenin araba cd calarlı olursa daha iyi olur kaset biterse oğlan ortada kalmasın karizma çizilebiliyo (benim başıma geldi ondan biliyom yani
valla diyeceğim bu ister gelin ister gelmeyin gelirseniz siz bilirsiniz
genar_oset isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla