Alıntı:
merderli Nickli Üyeden Al?nt?
Sayın Burhan kardeşim senin kim olduğunu bilmiyoruz şu anda daldal dediğimiz kişi yanımda sizin yazmış olduğunuz yazıyı okuyor. Ancak siz kimliğinizi saklıyorsunuz; Daldal diyorki sitede olmayan birisi hakkında beyanda bulunmanızı kınıyor, ben birirlerine birşeyler yaptım doğru acaba sizedemi bir şey yaptım bir k..... acınızmı var yoksa kimliğini açıkla benim adresim belli benimde Çevreme ve Gümüşdere Beldesine neler yaptığımı beni tanıyanlar iyi bilirler. Ben kimseye kötülük yapmadım ama sizi çıkartamadım delikanlı isen kimliğini açıkla kimliğini açıklamayaıp bu siteden yazanlar etek giysin. İbrahim DÜNDAR Metro Dikilitaş yazahanesi
|
ya başkan ben tanımam burhan kardeş kimse siteye giremiyen birinin yeyakendini cıkıp ben buyum diyemiyen biri sizemi düştü kim oraya koyduysa bırakın o kişi konuşsun sen kendini cık anlat bende karşıyım daldalı severim ama birileri bizlerin daldalı sevmedimizi sanarak adamı siteye koyar biri cıkar hakaret eder bu iş bizi aşar başkan akılı ol daldala biz hep beraberiz sivası terk edenler düşünsün ağzı olan konuşur biz işimize bakalım