Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 30.04.2008, 18:51   #22
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart --->: CHP'den Peygamberimize Büyük Saygısızlık

Alıntı:
Nazligül Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ben neyin daha önemli oldugunu sorgulamadim. Yalniz sizin actiginiz konunun din tartismasini getirdigini gördük beyfendi.
Yinede
size soruyorum beyfendi,
Peygamber Efendimize s.a.v. birinin laf söylemesimi sizce önemli
yoksa birinin yaptigi *****likmi???

Yaaa Allah Askina sizinle ben neyin tartismasina giriyorumki??? Sizin niyetinizde acikca ortada. Begendiginiz Parti kötü birsey yapsa alkislarsiniz. Begenmediginiz parti kötü birsey yapsa, taslarsiniz.
Sizin yapınız belli hanımefendi,ateşe körükle gitmek.Ben ne diyorum siz nelerden bahsediyorsunuz.Lafı işinize geldiği gibi çevriyor yorumluyor sonrada haklıyım muhabbetine giriyorsunuz. Burada peygamber efendimizede laf söylenmesin Atatürk'de dil uzatılmasın.Benim istediğim bu tamammı? Şu şöye bu böyle diyede önyargılılıktan bi vazgeç. Herkes seninle aynı fikirde olmak zorunda değil. Kendinide çok akıllı sanma...