Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 30.04.2008, 19:06   #25
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart --->: CHP'den Peygamberimize Büyük Saygısızlık

Alıntı:
berat.demir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ya arif coşkun demişsin ki bunda ne saygısızlık olsun düpedüz saygısızlık var. Bu milleti Peygamber Efendimize karşı soğutmak istiyor adam. Ama tabiki başaramaz bu adam ve bu adamın zihniyeti.
ikinci konu bu sitede amacınız tartışma açmak mıdemişsin. böyle bi tartışma olması için bu sitenin en az %30 unun senin gibi düşünmesi lazım ki bi tartışma ortamı doğsun. oysa bu sitede senin gibi düşünenlerin sayısı İKİ elin parmağını geçmez bunu çok iyi biliyorum. Senin gibi düşünenlerin sayısı Sivasımızda da gayet az zaten. Bugün Sivas siyasetine baktığımızda %85 sağ %15 sol görüşlüdür. ha bunu buraya yazarken asla bu konuyu siyasete karıştırmak için yazmadım. Sivasın zihniyet yapısını söylemek için yazdım zaten dikkat ettiysen parti ismi filan vermedim.
benim düşüncem Peygamber Efendimiz(S.AV.) in yeri her zaman bizim başımızın ve yüreğimizin üstüdür.
Atatürk ise vatanımızı kurtaran liderimizdir.

Peygamberimizle Atatürk ü kıyaslamayı lütfen bırakalım. Biz ikisine de çok saygı duyuyoruz ve seviyoruz.

Arkadaşım,iki kişiyi geçer yada geçmez o ayrı bir konu. " Bin biliyorsan bir bilene yine danış " demiş atalarımız.Bunlar boş laflar değil. Aynı görüşten veya fikirden çok olmanız sizin doğru yada haklı olduğunuzu göstermez.Madem çoklukla övünüyorsunuz memleketi ne hale getirdiniz? Çokluk olarak yönetim elinizde memleketi neden refah düzeyine çıkaramıyorsunuz bekliyoruz 40-50 yıldır çoğunluğuyla yüzdelere vurunca 70-80 lerdeyiz diye övünüyor hani ne başardılar, yine ele güne muhtaç yine imf kapılarında para dilenmek. Neyse başka konuya girmeye gerek yok.Size katıldğım nokta. Evet Peygamber efendimizle Atatürk'ü ne yazıkki bir zad bilinçli olarak kıyaslanmasını istemiştir bilmem ne ilin bilmem ne il başkanı bunu yapmıştır.Yakışmamıştır.Bende aynen ikisinide seviyor ve saygı duyuyorum .Laftan laf çıkraan arkadaşalrıda kınıyorum ve bu konuya kendi adıma noktayı koyuyorum.Bendende size saygılar.