Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt?
Yazmayacaktım fakat burada suçlaman olduğu için,ya siz anlamak istemiyorsunuz yada lafı işinize gediğince yorum yapmak işinize geliyor.TV.lerde gazetelerin yüzde 80-90 ından haberi verilen bir olay için yüzde 10 doğruluk payı vardır demekle ne kasdediyorsun.Sen basının yüzde 90 ından dahamı iyimi araştırman haber alma kaynağın var?
İkincisi ortada hakaret kimin ne haddine yok siz o gözle bakıp öyledir deyip işin içinden çıkıyor ve laf ebezenliği yapmayın.
Üzerine alınmasın dediğin şeydede çok saygısızca bir yazı,kim üzerine alınsın alınmasın meselesi değil, asıl senin zihniyetinde olan kişilerin sayesinde ve kışkırtmasında olan şeylerdir,çok iyi birşeymiş gibi övünç kaynağı yapmışın kendine ve kendin itiraf ediyorsun aslında bu tür yaklaşımla olayalrı ben yaptım der gibi.Madımak eveliğe gelince kayda alınmaz ve bu iğrenç basit yaklaşımana cevap dahi vermeye değmez buluyorum.
|
madımak olaylarında peygamber efendimize ve kitabımıza küfredilmişti.bu iğrençlik değilde dinini savunanlarınkimi iğrençlik.ha yolda yürürken bir sünni durdurup bir aleviyi öldürse bende o sünniye arka çıkmam!çünkü gerçek müslüman cihad hali dışında kimseyi öldürmez.kendi nefsi için hiç kimseyi öldürmez.!bende bu konuyu burda kapatmak istiyorum!