16.05.2008, 22:28
|
|
|
Editör
FurkaN Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
|
-->: Dizayn Grup Tarıma Giriyor
Alıntı:
leblebi82 Nickli Üyeden Al?nt?
Arkadaşlar büyük ihtimalle çoğunuz bilmiyorsunuz özellikle ısıtma ve sıhhi tesisat sektöründe Türkiye çapında büyük bir kuruluş olan Dizayn Grup'un sahiplerinin Sivaslı olduğunu ..
Aslen Gürünlü olan İbrahim Mirmahmutoğulları Dizayn Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı.
Şimdi bana Sivas'a ne katkıları var derseniz o konuda yorum yapamam.
Buraya eklemek istediğim konu Dizayn Grup'un yeni projeleri hakkında ;
Dizayn Grup’un ilkini 2002 yılında başlattığı "Beyin Göçüne Karşı, Beyin Gücünü Teşvik Ediyoruz!" Kampanyası ile ilgili birçok başvuru olmuş. Türkiye'nin dört bir yanından çok değerli , yatırıma yönelik projeler gelmiş.
Dizayn Grup bunlardan bir tanesini yatırıma dönüştürme kararı almış. Bu proje tarımda çığır açacak bir proje imiş. Sulama ve emişte çiftçiye büyük kolaylık sağlayacak projeyi Nisan ayı içinde açıklayacaklar.
Benim burdan söylemek istediğim şey ; Sivas'ı unutmamalarıdır. Daha önceden Sivas'a yatırım yapmak istediklerini biliyordum. Büyük bir faaliyet gerçekleştiremediler. İnşallah bu projede Sivas'a özel bir yer ayırırlar.
|
İnşaallah Sivas'a da yatırımları olur... Ancak burada düzeltilecek bir şey var Gürünlü değiller Kangal Alacahanlılar...
Dilin süsü söz!"
...İMZALARDA SİYASİ SİMGELER YASAKTIR...
BeNi An, bEnİ aRa, AmA bEnSiZ yÜrÜ...
|
|
|