2002 yılında kurulan NETBOR PLASTİK A.Ş. 2003 yılında polipropilen atık su boruları üretimine başlamıştır. Başlangıçta 1500 m2 olan kapalı üretim alanımız gelen talepleri rahat karşılamak amacı ile 4000 m2 ye çıkartılmıştır. Yapılan bu ek yatırım ile 2002 yılındaki 2.200 tonluk üretim kapasitesi 2007 yılında 12.000 tona ulaşmıştır.
Firmamız “önce kalite” prensibi ile hareket ederek yurtiçi ağını yurtdışına taşıma gayret ve isteği içindedir. Bu amaçla üretim çeşitliliğini artırarak; Polipropilen (PP) atık su boru ve ek parçalarının yanında Polietilen (PE), Polipropilen Random Co-Polimer (PPRC), Oksi Plus (Folyolu) Kombi Boruları ve bunlara ait tüm ek parçaları üretmeye başlamıştır. Kalitemizin kendisini kanıtlaması ile artan ilgi ve güven sonucu yeni yatırımlara girişilmesi işlemleri de program dahilinde sürmektedir.
Fabrikamız Sivas 1. Organize Sanayi Bölgesi 2. kısımda 16.500 m2 lik alanda üretimde bulunmaktadır. 20.000 m2 ek alan içinde girişimlere başlanmıştır. TSE, İSO, TÜV gibi uluslar arası kalite belgelerine sahip mamullerimiz; İl Özel İdareleri, DSİ, TCK, Belediyeler ve diğer kamu kuruluşlarına bayilerimiz vasıtasıyla ve doğrudan satış yoluyla sunulmaktadır.
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]