Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 25.05.2008, 15:42   #2226
yiğidoturan
Usta Yiğido

yiğidoturan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yiğidoturan Şuan yiğidoturan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.07.2014 12:58

Tecrübe Puanı: 1067 yiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

Alıntı:
dark_yamtar58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Burhan burası bir sohbet formu kimsenin kimseyle bir konu veya bir bir sorun paylaştığı yok.Alıntı yapılır ara sıra bende yapıyordum ama ben siteye kimse girmediği zaman en uzun topiç rekorumuz kırılmasın diye siteye girerek karşımda kimse olmadığı zaman kısa alıntılarla sayfa dolduruyordum.Ama şu anda bir abartı var Gümüşdereliler Muhabbet formu oldu sitenin şiir formu.Ya kardeşim millet şiir okusa başka sayfalara girer insanlar köylerinden haber almak için bu sayfaya giriyor.Ama ne oluyor sayfalarca en uzunun dan şiirlerle karşılaşıyorlar.Azı zevkli oluyor ama artık bir abartı var bıktırdı.Güzel konular açılıp herkesin katılımlarıyla yöresel sohbetler olsa daha yararlı olurdu ama demekki bizlerle bu iş burayakadar yürüyebiliyormuş.Bu işi taşıyamıyacağımızı anladım.Selamlar sevgiler.

Bekir bey sizleri bulabilsek sohbet edeceğiz ama kayıpsınız ne yapalım yani