Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Al?nt?
Merhaba FatihCan kardeşim, bahsettiğin konuların bir kısmında haklısın. Ben şahsen Sivas dışında yaşayan ve Sivas'ı dışardan takip eden birisi olarak bazı işlerin yavaş yürümesinden şikayetçiyim. Bu hususta da özellikle sayın Valimizin kusuru olduğunu düşünüyorum. Bence Sivas'ı ayağa kaldıracak liderliği gösteremiyor.
Bu arada şöyle bir durum var, sen bu tespitlerde bulunduktan sonra umutsuzluğa kapılıp havluyu atıyorsun yani gel bu foruma eleştirilerini yaz, memleketi küçük gör ve git tarzında bir siyasetin var. Fakat ben sana şunu öneririm, canını sıkan bu memlekette olmasını istediğin halde bir türlü gerçekleştirilemeyen bir şeyler varsa bunu e-posta ile Valiliğe, Belediyeye veya STSO'ya duyur, bunu yap, bunu yapmalıyız, ben yaptım diye reklamını yapmak istemem ama bu konuları detaylı bir şekilde e-posta haline getirip birkaç gün eevvel hem belediyemize ham de Valiliğimize gönderdim.
Vatandaş olarak idarecilerimizden çalışmalarını istemek en doğal hakkımız, biz var olduğumuz için onlar ordalar ve onların görevi bize hizmet etmek. Dikkat et asla onlar bizim patronumuz vs değil onlar bu memleketin insanının hizmetkarı. Lütfen bu bilinçle hareket edip, hizmet talep etmesini öğrenelim.
Avrupa birliğine sadece yasalarla değil biraz da anlayış olarak girelim, ne dersiniz?
|
Ben bu memleketi küçük görmüyorum sadece ''küçük düşünenleri'' küçük görüyorum.
birde ben burada siyaset yapmıyorum hiçbir yerede kaçmıyorum.
Dediğin e-postarıdan bende çok attım ama bir sefer bile cevap alamadım
Ben vali beye suç bulmuyorum çünkü insanlar neye layıksa öyle yönetilirler biz neyi ne kadar istiyoruz ki ?
Sivasta bir çok kişi sadece kendi küçük menfaatlerini düşündükleri için hiçbirşey olmadı olmayacakta halada idda ediyorum olmayacak !!!
Sivasta neden hiç ortaklık kültürü