--->: ATATÜRK'ÜN DİKKAT ÇEKTİĞİ TEHLİKE: KOMÜNİZM
sayın üstteki yazının sahibi bakın bu ülkede türküm dersen faşistsin kürdüm dersen bölücüsün laikim aleviyim dersen müslüman mısın diye sorarlar dindarım dersen gerici yaftası yersin ....bu değersizleşme senn bnm 75 tc insanınn değerlerine saldırılmışlıkdır..ergenokon dediler artık türklüğün destanını millet diline alamaz oldu...sivas maras olayları ...eruh katliamı..başbağlar katliamı...diplomatarın katliamı...daah ne sayım bunların bu ülke insanınn arasına ekilmiş nifak tohumları olduğunu anlamamak için beyinsiz olmak gerek,,tarihle hesaplaşacağız tabiiki hatırla sevgili gibi dizlerle değil ama daha tasafsız diziler olayları tüm açıklığıyla sunacak millete,,,birilerine takışdırmalar yapmısın seni kınıyorum sayın büyüğüm onlar kadar müsamahalı gönlü herkese açık insanlar bulamazsın ....birde sizi anlamakda güçlük çekiyorum ..direk içindeki yarayla konusuyosun....içinde kalmış dindarlar söyle biz böyleyiz ..yani bu ayrıma girmek niye bak bugün cuma kim seni zorluyo git diye kimsse...siz okuyan birisiniz anlasılan çocuklarınızda vardır neslinizi yetişdirirken karsıdakileri hedef alarak onlar öcü böcü diyerek değil kendi öz güzel değerlerinizle yetişdirin .çünki sizin deeğrelrinizde öz anadolu kültürü..ve yeni nesil artık su ayrımı bıraksın inş...çünki bizler gene devam ettirirsek yanlışlarda inat edersek iki güreseni yıkmayı zayıf bir cılız çocukda basara bilir...bu gemiyi batırırsak hepimiz batarız...ve dahi bizler hale bu sorunlarla uğrasırsak ilerleme katedemeyiz...biz türkler orta asyadan beri urganımızı kendimiz eğrimiş kendimiz dokumuş kendimiz geyinmişizdir elimizi yanlız Allaha gönlümüzü herkese açmısızdır..sizden rica ediyorum biz her platformda farklı etnisitedeki arkadaslarla bu memlekete nasıl faydalı oluruz onu konusuyoruz,,,bizlerede bu yakısır sizlerede...yukarıdaki yazınızda dindar insanların itikadına göre yaralayıcı kelimelere yer vermişiniz..biraz daha hassas olursanız sevinirim ..sizde açın gönlünüzü 60 lık insanların muhabbetini bırakın biz cumhuriyetin altın nesliyiz bu gemiyi kimse batıramaz yeterki küskünlükleri kırgınlıkları bi yere bırakarak ortak paydada birleşelim yüreğimizdeki türkü memlket türküsü olsun...affola ettiysek bir kusur...
|