--->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?
ben safımı belli ediyorum gardasım ben türk ve müslüman genciyim gözünü ülke dısından gelecek ideolojilere dikmemiş vatan evlatlarından biriyim ....onlar inatlarından vazgeçmeyecekler gardaslarım...bizler koşmamıza çalışmamıza abone bulmaya okumaya bakalım rabbimin inayetiyle gerekirse biz bu uğurda yanarız o ateşimizle bizden sonraki neslimiz türk islam fidanlarını aydınlatırız ...ya gelir sizde bu kardeslik halkasına girer 3 5 tanyada kösenize geçr içkinizi alır sadece sessiz gazetenizi okursunuz yada o atesde sizde yaanarsınız...yeetr ya bu adam tam bi pravakatör tarihi hatırla sevgiliden izlemiş at gözlüklü ..cumhuriyet gazetesinni kala kala yetmiş bin okuru kaldı çoğuda inönüyle yasıt onlarda gidince e kendini medeni ileri çağdas sanaan ileri gericiler kalacakk..cumhuriyet adı altında beleş cumhuriyetçiler .hiç boşuna zorlamayın kardesim ...bekleyin sessiz sessiz ...belge koymaayan ********dir abd sermayesi diyenlerde ...milyonları zan altında bırakanlarda... ispatlayamazsan önder savdan beter duruma düş emi halkın nazarında ..yetiyosa yüreğin sende basdır gazeteni dağıta biliosan dağıt yüzbin sadece okdar fazlada demiorum....bu bile yürek işi işde varsa yüreğiniz aha meydan ...cumhuriyet kağıt parçasıınnda bi bira alana bi tane bedava olduğu kamplarıda bilioruz canlar....artık anadolu insanı okuyor kızıyla erkeğiyle inş gazetesine sahip çıkacakdır canı gönülden sizede diyorum herkes gazetesine yüreğini koyar hodri meydan......Atatürkçüyüm anadolulu TÜRK ve müslüman genciyim zaman fanatiğiyim ...hangi gazeteyi okuduğumuz bizi bölmez böyle bi gerilik olur mu ...isteyen istediğini okur ama bir baskasını okuyana medeni yaklaşmazsa o medeniyet gün gelir ışığıyla onları boğar....
|