Alıntı:
xwst Nickli Üyeden Al?nt?
Bi yazı yazıyorum, efendinin teki alıp bişey derdim ama senin seviyene düşemem diyor. Bi yazı yazıyorum topicte 5 yanıt varsa 25'e yükseliyor, sırf bana olan tepki yüzünden.Bir yazı yazıyorum, içine sindiremeyenler,hani anayasa mahkemesinden bi darbe almıslar ya bi de benim sözlerimi kaldıramayanlar çirkefleşmeye başlıyor. Sizin hükümetinizin yaptıklarına güvenmiyormusunuz da hemen savunmaya geçiyosunuz? Koca sitede tek ATATÜRKÇÜ, ben miyim ki herkes benim yazdıgım seylere bu kadar tepkili?
Ya da şöyle söyleyeyim, benim yazdıklarım bu kadar mı haklı ki herkes bana ******* yanıt vermek icin sıra kovalıyor? Sizin hükümetteki partiniz kapanıyor, a dostlar, beyler. Bu vatana istedikleri gibi kıyamıyorlar.Sezerin atadıgı anayasa mahkemesi Ataturk'û ve cumhuriyeti savunuyor, seriatı değil. Bundan bir ay öncesine kadar müthiş bir şekilde savunup seviyordunuz hem Atatürk'ü hemde turbanı,simdi noldu? meclisin iradesine saygısızlıkmıs. Meclis hababam sınıfına döndü,alınan kararlar halkı yaralamaktan başka ise yaramıyor,Tayyip efendi partisinin derdine düşmüş, hala meclis iradesi diyorlar. Buna ancak gülünür,mantıklı her insan buna güler ki ben de gülüyorum.
Vatan toprakları bu kadar alenen satılırken,içişlerimizde bile özgür değilken, hatta kendi bakanımız tarafından ABye sikayet edilirken, hala başörtüsü tantanası.
Bu ülkenin en onemli sorunu işsizliktir,istihdam eksikligidir.Siz yapay gundemlerle oyalanınız. Basortusunu bayrak diye sallayınız bakalım ne olacak Tayyip'ın son durumu.
Su yazıma ne gibi tepkiler gelecek onu da ben bekleyip goreyim.
|
Biz de zaten xwst birşey söylese de hep ona karşı yorum yapsak diyorduk tüm arkadaşlar toplandık sadece senin sözlerin için buraya geldik yorum yaptık,allahım ya ne insanlar var dünyada

.Bir önceki yazımda senin gibiler için asalak demiştim zoruna gitmiş galiba bu sefer birşey demeyecem çünkü asalaklara yazık yaw.Diğer yorumların için de şunu söyleyecem Hz.Ali nin bir sözü vardır "cahillerle girdiğim tüm tartışmaları kaybetmişimdir" o yüzden yorumunu al kendine sakla...