Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 10.06.2008, 11:25   #95
Fatihmd
Usta Yiğido

Fatihmd - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fatihmd Şuan Fatihmd isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.11.2013 09:20

Tecrübe Puanı: 733 Fatihmd FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Anayasa Mahkemenin iptal kararı için ne düşünüyorsunuz?

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ZATEN NE GELİYORSA BAŞIMIZA HEP BU BİLENLERDEN GELİYOR
o zaman kadına gereken değeri ver kadını dört duvara ve kumaya hepsine bu yoksullukta bakamayacağı 3 çocuğa mahkum etmediğini beyan et lütfen, hurafeyi din diye sunmayın, hocanın şeyhin şıhın abdest suyunu şifalı su diye fakire fukaraya içirtmeyin, yeşil karta, nohuta mercimeğe insanlara inanç diye sokak ortalarında türban dağıtmayın kardeşim bunu dağıtanlara sende karşı çık bende , yoksulluğu yolsuzluğu türbanla kılıflamalarına izin verme, amerikanın ortadoğu projelerine türban kılıfıyla karşı gelme, biraz da böyle düşünelim derdim bu bu herkesin derdi bence biraz düşünelim derim
Size anlatamadığım bir şey var, türban siyasilerin elinde oyuncak oldu, türban taktığı için insan gericimi oluyor. Hocanın şeyhin abdest suyu vs. konuları islamla alakasız konulardır. Bunun suçlusu şimdiye kadar bu ülkeyi yönetenlerdir. İslamda varmış gibi bahsettiğiniz hiç bir şey yoktur. Asıl hurafe
olan onlardır. İslam dini dünyaya medeniyeti beraberinde getiren dindir. Bunu kimse inkar edemez.

Şöyle düşünelim hindistanda ve dünyanın bazı bölgelerinde ineğe maymuna tapanlar var, adamlar inançları dolayısı buna göre ibadetlerinide yapıyor. Mantıklı bir insan düşündüğünde ne kadar saçma gelsede adamlar inanıyor işte.

İslam dini 1400 yıldır dünyada var ve Peygameber efendimizin ve sahabenin hayatı bizlere örnek olmuştur. Kapanmayı islam dini müslüman olan bayanlara belirli bir yaştan sonra emrediyor. Sen ne kadar aksini iddia etsende medeniyet vs. gibi saçma sapa bahanelerin arkasına sığınsanda bu böyle, bundan sonrada kıyamete kadarda değişmeyecek. Allah'a ve kıyamet gününe inanan insanlar bunu bilir ve ona göre ebedi hayata kendisini hazırlar.

Ben sizin neye inandığınızı merak ediyorum, inançlarınıza ters düşen bir şey olduğunda ne yaparsınız?