Alıntı:
sivaslıgenç Nickli Üyeden Al?nt?
Abi neden sadece Hürriyetin ,milliyetin haberlerinden kopyala yapıştır yapıyorsun olaylara bıraz değişik yönden baksana...
|
saygıdeğer sivalıgenç ben hersabah hürriyet okumadan önce inan ilk defa zaman gastesine en az 45 dakka 1 saat zaman ayırarak sabah güne başlıyorum çünkü kapımıza beş beleş bırakıldığından artık, geçen 2 yıl tekti, son bir yıldır 2 adetti, son altı ayda 3 dört oldu şimdi 4 idi , 2 haftadır beş beleş gaste geldiğinden dolayı inan her sabah ayrıntılı ouyorum, elif şafaktan tut, mehmet yılmaz ( ismi bile hürriyeti taklit), ekrem dumanlıdan hemşerim türker alkan, fikret ertan, ihsan dağı, leyla ipekçi, sümüklü asistanım şimdi prof mümtazer hoca, kürt kardeş bejan matur, en sevdiğim ahmed şahin inan keyifle merakla , inceleyerek öğrenerek okuyorum, sporda ahmet çakır, sevgili feldkamp hoca okuyorum hepsini sen canını sıkma
ama son zamanlarda favorim YENİÇAĞ, dürüst sağcı dostlara daha öncede tavsiye etttim ama bazıları çok kızdı, her cepheden okurum merak etme canım genç arkadaşım sivaslıgenç , sorun etme lütfen , bende göz sağlam, bakış net ufuk açık merak etme her çiçekten bal almasını biliriz