Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 10.06.2008, 13:14   #104
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1059 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: Anayasa Mahkemenin iptal kararı için ne düşünüyorsunuz?

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
SÖZÜM HERKESE ZATEN
BEN 23 YIL (1985- 1990 ARASI ) ÖNCE ÜNİVERSİTEDE OKURKEN GRUBUMUZDA 3 BAŞÖRTÜLÜ ARKADAŞIMDA VARDI, HİÇ BİRGÜN NE TARTIŞTIĞIMIZI NEDE BÖYLE BİR SORUNU VAR DİYE KONUŞTUĞUMUZ HATIRLAMIYORUM 4 YIL BOYUNCA , O GÜN SORUN OLMAYAN ŞEY BENİM İÇİN BUGÜNDE SORUN DEĞİL AMA SORUN BAŞKA ŞEYLERDE ONUDA SİZ GÖRMEK İSTEMİYORSANIZ BEN NEYAPAYIM ARKADAŞLAR.
--->: Anayasa Mahkemenin iptal kararı için ne düşünüyorsunuz?

--------------------------------------------------------------------------------

Alıntı:
abircan´isimli üyeden Alıntı
iyi diyorsunda niye mezhep dört diyeceğim, dergah tekke, tarikat sayını ben değil allah bilmiyor, yine aynı şey başa döneceğiz arkadaşım, iran varken suud niye var, pakistan varken afgan niye var, ırak varken malezya niye var, türkiye varken bosna niye var, aynı arap milleti niye 40 parça diyeceğim şimdi ban gavuru şikayet etcen, madem akıl gavurda bizdeki ne

Kurallar aynı sadece yorumlamalarda ufak tefek farklılıklar bulunmaktadır.

Konu nereden nereye geldi. Şimdi size soruyorum, siyaseti bir kenara itelim. Başörtüsünün yasak olması size göre mantıklı bir şeymi?
İnsan kıyafetini seçmekte özgür değilmi?
Bir insan bu dünyaya kaç kez gelebilir?

Neden bu yasakçı anlayış ?

Yasağı savunduğunuza göre mantıklı bir açıklamanızda vardır elbet.

fatih yukarıda aynı konuyu cevaplamıştım arkadaşım