--->: SAĞLIĞIMIZ BU KADAR UCUZMU (Lütfen okuyunuz)
sayın sabiha seri teşekkürler böyle önemli bir konuya değindiğin için bütün yazdıklarına katılıyorum devlet hastahanelerinde çile devam ediyor istanbul daha da berbat şu anda iyice kötüleşti kendi menfaatleri i
çin özel hastahane sahiplerini zengin yapanlar allaha hesap veremiyecekler işçi emekli memur nasıl gitsin özele daha kapıdan giriş 45 ytl kan tahlilleri farkı 300 ytl diğerleri 100 ytl sadece muayene ve tetkik farkları bunu benden istediler daha bunun 3 mislide devletten alacaklar eee ben nerden vericem bu parayı emekli maaşı 700 ytl 1 ay aç kalmam lazım bunlar gerçekten vicdansız GEÇENLERDE TÜRK KALP VAKFINA gittim orasıda hemen hemen aynı ZENGİNLER KALP VAKFI olmuş vakıf adı üstünde yoksul vatandaş yararlansın diye büyük bağışlar yapan bir kurum oradaki bir hasta dediki burası bağışçıların vakfı şimdi zengin biri gelse kapıda karşılanır dedi çok doğru daha örnek çok ALLAH HEPİMİZE SAĞLIK VERSİN BİZDE O YEMİNİ EDİPTE TUTMAYAN DOKTORÇUKLARA GİTMEYELİM.bende çok doluyum ama hepsini burada yazamıyorum.....
|