--->: SICAK ÇERMİK BEKLEMEDE
Kardesim hangi devirde yasiyoruz anlamiyorum su KALIN KÖYÜNÜ beyler hanimlar burakin Allah askina su cermigin yakasini da millet rahat etsin rahatca tatilini ve t+ürkiye genelinde taninan ve yurt disinda bilinen sivasin üc kablicalarindan biri sizlerin kafasi calissa zaten teslim edersiniz ve bazi is yerleri alir köyünüze kaynak saglarsiniz KALI KÖYÜNÜN HAKKI YOK O-O-O Güzel turizim yerini pislik icerisinde tutmak kimseyi o güzel kaynaktan yararlandirmamak Acikcasi kinalinacak konu ve yakutta sizler yaptirin 5 yildizli oteli o temizligide bizlerde yararlanalim yoksa o bakimsizligin o göze güzel görünmeyen pislikler bu olay ne köye ne deTÜRKIYE CUMHURRIYETINE YAKISIYOR cünkü burasida türkiye ye ait Tükiye cumhurriyetininde mahkeme makamlari var neden buise agirlik koymuyorlar sivas Belediyesinin yapacagini Kalin Belediyesi yapacaksa yapsinlar sicak cermik tekrar Millete kavusturulsun Ben yurtdisinda yasayan bir vatandas olarak üzülüyorum. SAYIN KALIN KÖYÜ BELEDIYE BASKANI SICAK CERMIGI BU SEKIL DEGERLENDIRMEYE HAKKINIZ YOK SERMIGI TURUZIME KAZANDIRACAK YERINE DEVREDIN LÜTVEN HEM SIZLER KAZANIN HEMDE TÜRKIYE CUMHURRIYETI KAZANSIN
Herhangi kalp kirici yazidan dolayi affiniza siginirim...
OKUYAN HERKESE SELAM
LAUENBURG
BEKIR YURTOGLU
|