Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 21.06.2008, 02:19   #2
yiğidoturan
Usta Yiğido

yiğidoturan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yiğidoturan Şuan yiğidoturan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.07.2014 12:58

Tecrübe Puanı: 1108 yiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->: MİTTE ÇALIŞAN GAZETECİLER KİM ?

ABDÜLHAMİD MASONLARI SATIN ALMIŞTI

-Masonik bir bağınız var mı?

Abdülhamid’i araştırırken bir şey buldum. Pera’daki mason locasında sultanın başyaveri hazır bulundu. Sultan 150 altın bağışladı ve Hamidiye Marşı’yla başladı toplantı. Abdülhamid’in masonları çuvalla denize attığı filan anlatılırdı ama öyle değildi aslı. Adam gerici filan da değil. Çok zeki, uyanık adamdı. Masonları satın almıştı. Politika yapmadan istediğinizi yapın demişti. Abdülhamid ters anlatılıyordu. İttihatçılar da gizlice toplanmak için masonların locasını kullanıyorlardı. İttihatçıların kurduğu locayı da İngilizler kabul etmiyordu. İstanbul işgalinde de İngilizler ilk bu locayı tasfiye ettiler. Ben bu 3 ciltlik masonlar kitabını yazınca Nail Güreli bastı kitabı. Namuslu gazetecilerdendir ve masondur Nail. O basınca mason locasına 20 defa çağırdılar beni. “Biz bilmiyoruz, doğrusunu anlatın” dediler. Masonlar sonra beni aralarına da almak istediler. Kabul etmedim. Edersem bu çalışmaların inanırlığı kalmazdı.

SULTAN ABDULHAMİT HANIN BÜYÜK BİR DEVLET ADAMI OLDUĞUNUN BİR KANITI

ONA KIZIL SULTAN DİYENLER UTANSIN