--->: Atatürk'ü sevmemek suç mu?
Atatürk'ü sevmemek suç değil elbetteki,sevmeyebilirsiniz normaldir.
Ancak onun kurduğu Türkiye Cummhuriyeti ve onun ilkelerine ve anaysal düzenine karşı olmak suçtur.
Kanunlardada "sevmiyorum". sözcüğüne dair hiç bir yaptırım ceza ugulaması diye bir madde olduğunu sanmıyorum.Hakarete küfüre ve saldırıya karşı korunmaktadır.E buda böyle bir Ataya ayrıcalık olsun artık,bunu haketmiyormu.?
Tüm dünya kabul etmiş böyle bir insanın bin yılda bir ancak gelebileceğini ,Allahın Türk ulusuna bir armağanıdır Mustafa Kemal Atatürk kıymetini değerini bilene.
O kız oraya propoganda amaçlı çıkmıştır,asıl amacı Ulu Önderi Türk halkının gözünde değerini düşürmeye yöneliktir,ve mesajını vermiştir.Masum bir kızın oraya çıkıp o cümleleri sarfedeceğini düşünemiyorum,arkasında gizli güçlerin olduğunu ve o cesareti oradan aldığını tahmin ediyorum.Atatürk'ü sevmeyen
biri çıkıpta 70 milyon karşısında bunu söyleme cesareti bulamaz!!!
Bunu Türk halkı iyi anlayıp kendi vijdan mahkemesinde yargılayıp kararını verip mahkum edecektir zaten.
Yaşasın TÜRKİYE CUMHURİYETİ ve Musafa KEMAL ATATÜRK
Kahrolsun ona kin besleyenler ve onun düşmanları,
Büyük insan Mustafa Kemal ATATÜRK'Ü çok seviyor ve onun ülküsünden asla şaşılmayacaktır.Buna kimsenin gücü yetmeyecektir.!!!O bir güneş gibidir akşam batar sabah yeniden doğar. Atatürk düşmanları kindarları bunu iyi bile iyi anlaya!!!
|