Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 26.06.2008, 16:59   #10
Fatihmd
Usta Yiğido

Fatihmd - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fatihmd Şuan Fatihmd isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.11.2013 09:20

Tecrübe Puanı: 701 Fatihmd FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: --->: Erdoğan'dan çok 'ACİL' genelge!

Alıntı:
FurkaN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ben bir devlet memuruyum ve sözleriniz gerçekten çok kırıcı... Ne demek bütün devlet memurlarını atıp yerine yenisini alın.... Başbakan ile ilgili bazı konularda haklısınız ancak memurların sıkıntılarını ve sözleşmeli diye tabir edilen personelin sıkıntılarını biliyor musunuz?... Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş... Başbakan tribüne oynamayı iyi biliyor... Ben Milli Eğitim Bakanlığı'nda çalışıyorum ve bir öğretmenim... Şimdi sizlere sorsam benim işlerimin çok iyi olduğunu söylersiniz.... Ama o çıkıyor diye sevinddiğiniz genelgeler, yönetmelikler bu yıl eğitim sistemimizi mahvetti... Okulun kapanmasına bir gün kala ders geçme yönetmeliğini değiştirdiler ve bizler yeniden karne basmak zorunda kaldık ve bize hiç yoktan yere 15 günlük fazladan iş çıktı... Bize iş çıkması bir şey değil sırf bu yüzden devlette kağıt, elektrik israfı tavan yaptı... Ve bu 15 gün için bize ödeyeceği ders ücreti cabası... Yani kısacası diyeceğim her şey dışarıdan göründüğü gibi değil...
Furkan hocam, öğretmenleri hiç bir zaman devlet memuru olarak görülmemiştir. Ne kadar memur olsalarda öğretmenlerimizin yeri her zaman başkadır.

Şahsen benimde şikayetçi olduğum memurlar özellikle devlet bankalarında çalışanlar, vergi dairelerinde çalışanlar .