Alıntı:
dede58 Nickli Üyeden Al?nt?
Sizleride çok iyi anlıyorum bu suç sizin değil. Bu suç sizlerin dini sevginizi kullananlardadır. Yahu arkadaşlar yapmayın bu ülkede 4 5 senedir türbanı konuşuyoruz. Bir arada Erbakan döneminde kapanmanın şekli kara çarşaftı Teknolojiye karşıydılar. Ne değişti zamanla kıyafetlerimi modernleştiler. Yapmayın Allah aşkına artık açın gözlerinizi ve çıkarın At gözlüklerinizi. Vatan elden gidiyor bunların inandığı Namussuz Fetullah Gülen papanın ellerini yalıyor, Muhammed Allahın Resulüdür sözünü söylemeye gerek yok diyor. son 10 yıldır Kutlu Doğum Haftası 27 nisanda Kutlanılıyor. Nedendir bilinmez bugüne kadar bizlere Doğum Günü Kutlamak haramdır. Müslümanların geleneğinde yoktur deniliyor. Bizleri böyle büyütüyorlar. Bazı Radikal Dinci ( Dindar demiyorum onlar özünde olanlar ) ler hayatı boyunca kendi doğumunu kutlamayanlar nedense Peygamberlerine yakıştırıyorlar. Şimdi bende buradan hangisi daha müslüman sözünü mantığınımı arayayım. Hem hristiyan geleneği neden Peygamberime yakıştırılıyor. Söze bakarmısınız Kutlu Doğum Haftası  Arkadaşlar sizlere birde tavsiyem var bizim kimin Kutlu Doğumunu Kutluyoruz Peygamber efendimiz Hz. Muhammed ( S.A.V ) kinimi yoksa 27 Nisanda Doğmuş Amerikanın ortaya attığı Fetullah Gülen'in ( Peygamber sanıyor kendisini edepsiz ) doğum gününümü kutluyoruz. Bunları neden görmüyorsunuz araştırmıyorsunuz. ve bunları neden yargılamıyorsunuz. Dinimizi ortadan kaldırmaya çalışan ********lere değilde kalkıp bu Cumhuriyetin savunucularına bu Cumhuriyetin içinde ki İslam Dinini Yaşatmasına neden olan bir Partiye mal ediyorsunuz. Lütfen diyorum artık açın Gözlerinizi.
|
sana bir soru sormak istiyorum. türkçe olimpiyatlarını izliyormusun.
dünyanın dört bir yanındaki türk okullarında türkçe öğrenmiş kadeşlerimizi izlerken nekadar gururlanıyoruz değilmi.
peki soruyorum o saygısızlık yaptıgın kişi olmasaydı o kardeşlerimizin türkçe oğrendigi okulları kim açacaktı.
o kulların öğretmenlerini kim gönderecekti.
lütfen bir söz sarfetmeden ve araştırmadan bahsederken kendin önce bi araştırma yap.
ve site üzerinden bir hakaret yapma.
yaptıgın açıklamalar konuyla ilgili olsun. eğer o kişiye bir antipadin varsa başkabir konu a.ç ve orda görüşlerini yansıt.
burda ben chp nin seçim oyununu göstermek istedim.
hem baş örtüye karşı hemde seçim otobusune koyuyor.
seçmende buna kanıyo.......