Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 17.07.2008, 08:40   #8
Kaptan-58
Usta Yiğido

Kaptan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kaptan-58 Şuan Kaptan-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.08.2013 10:28
Space pacman Champion!
Tecrübe Puanı: 1049 Kaptan-58 COK SEVILEN BIR KISIKaptan-58 COK SEVILEN BIR KISIKaptan-58 COK SEVILEN BIR KISIKaptan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: Sitemiz üyeleri Sivas ı yansıtıyo mu?

Alıntı:
ero Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Her yazıda bi çok site üyesinin hep din üzerinden konuşmaya başladıklarını görüyorum....hep alevilere bi hakaret ve istememezlik var.....neden bu hışım ve istememezlik.....özellikle bana özel mesaj yoluyla bi çok defa Aleviliğe ve şahsıma ağır küfürler edilmiştir.....ve Fetullah propagandası yapılmış.......Acaba şehrimiz gerçektede bu kadar basit ve küçük insanlar mı yetiştirdiii

sakın tahrik olarak algılanmasın ..bizi yeterince tahrik ettiniz.....

bi daha bana böyle ağır laflar edilirse kendimi tutamayacam artık....: mad:

site yönetimininde her konuda bunlara açık destek verdiği gözleniyo bu da çok ayıpsanacak bi durumdur......

NOT: bu konunun silinmesi yönetimin acizliğini gösterecektir
sevgili arkadaşalar burada Türklük - kürtlük yada alevilik - sunnilik çatışması olmaz olamaz.. şöyle bi forumlara bak bakalım hiç tartışma var mı ? ne zamanki siz kışkırtıcı bişeyler yazmışsınız hep onlara cevap almışsınız... sizde herkes gibi gelip normal yorum yazsanız hiçbişey olmaz... gir yorumunu yap düşüncelerini yaz çık.. ama sen o yorumlarda birilerini kışkırtırsan kusura bakma cevabınıda alırsın...