Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 17.07.2008, 15:46   #22
sonbahar5803
Usta Yiğido

sonbahar5803 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sonbahar5803 Şuan sonbahar5803 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.09.2009 13:57

Tecrübe Puanı: 846 sonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISIsonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISIsonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: Site Yönetimine !!!!!!!!!

Alıntı:
papatya58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
İLK ÖNCE SİZ YÖNETİMDEMİSİNİZ ONU MERAK ETTİM ??

ALINTI YAPTIGIM KIRMIZI BLOKLU KISMA DİKKATLİCE BİR BAKIN VE SEVİYENİZİ TEKRAR BİR GÖZDEN GEÇİRİN

HAKARET ETMEKTEN HOSLANMAM DİYORSUNUZ BOL HAKARET İÇEREN BİR BÖLÜM AÇILSIN GİBİ SAÇMA BİR KELİME KULLANIYORSUNUZ ??

KONULARDA İLK HAKARET EDEN KİMLER BİR BAKIN YENİ ÜYEMİ ESKİ ÜYELERİNİZ Mİ ?? BEN BİREYLERİ SUÇLAMAK VEYA KORUMAK İCİN BU KONUYU AÇMADIM AMA BENİM BİLDİGİM HAKARET EDEN TARAFLAR UYARILIR EGER ÖYLE BİR SEY SÖZKONUSU İSE BU SEKİLDE KONU KAPATMAK KİTLEMEK ACIKCASI BANA İLGİNC GELDİ

KÖTÜ SÖZLERLE HAKARETLERLE İNSANLAR CAHİLLİĞİNİ ORTAYA KOYAR !! KAMİL İNSANLAR BİLGİSİYLE KARŞISINDAKİNE SUS PAYI VERİR..

BİLGİLERİMİZ KONUSSUN KÖTÜ SÖZLER SAHİBİNİN OLSUN !!

Hanımefendi, topu topu 6 mesajınız var ve siteye girer girmez ilk yaptığınız şey tartışma ortamına girmek.

Üstelik bu tartışmalardan dolayı kilitlenen bir konuyu eleştiriyorsunuz, yönetimi acizlikle suçluyorsunuz.

Burada akla gelen tek şey, demekki bu ortamlardan zevk alıyorsunuz.

Siz hakarete uğradığınızı düşündüğünüzde bunu gerektiği şekilde yönetime bildirirseniz emin olun gereken yapılacaktır.
Ancak hem karşılık verip aynı duruma düşüp, sonra da siteden şikayetçi olmak pek iyi niyet ortaya koymuyor.

Bu arada, ifadeleriniz ne kadar da Esengül hanımınkine benziyor?
Gerçi o susması ve konuşması gereken yerleri iyi bilirdi.

Selametle.

İnsan yaklaştığınca yaklaştığından ayrı
Belli ki, yakınımız yoktur ALLAH’tan gayrı...
sonbahar5803 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif