Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 18.07.2008, 18:23   #46
eyupk
Tecrübeli Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

eyupk Şuan eyupk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.01.2013 08:50

Tecrübe Puanı: 731 eyupk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Şortluya var, başörtülüye yok mu?'

Alıntı:
madımak_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ne alakası var provakasyonla,acaba şurda laf sahibi olan kaç kişi açıp Kuran okumuştur.örtün! bunun anlamı baş örtüsümüdür?
istediğiniz iddia da bulunabilirsiniz,o konuda bişey demem.çünkü insan ben alevi doğdum aleviyim,ya da ben sünni,hristiyan,ermeni doğdum öyleyim dememeli.önce bütün dinleri mezhepleri araştıracak,bilgi sahibi olacak,cahil kalmayacak,sonra da kendisine en yakın geleni tercih edecek.bu böyledir.beyin yıkamalarla olmaz bu iş.herkesin kendi iradesi,aklı fikri var.bunu başkasına kullandıramaz ve başkasının görüşlerine de saygılı olur. burda kendi fikirlerimizi söylüyoruz diye provakatör ilan edildik...
amacım ortalığı da germek değil.neden hemen bu şekilde algılıyorsunuz.ortamı germemek adına kendi düşüncelerimden ödün verip,aaaa çok haklısınız diye iki yüzlülük mü yapayım...

benim çevremde de kapalı arkadaşlarım var merak etmeyin.onlarında içini dışını biliyorum ben... küçücük çocuğu kapatıyorlar.o ne bilsin daha kapanmayı.böylelikle beyinleri yıkanıyor küçüklükten...
Neden alevi kardeşlerimiz işlerine gelen şeyleri inkar ediyorlar. Kurandaki başörtüsünü, 5 vakiti inkar edersiniz, ramazan orucunu inkar edersinz tutmazsınız. Peki sadece neden bunları siz söylüyorsunuz da şii ve sünni kardeşlerimiz söylemiyor. Bana cevap ver güzel kardeşim. Ben biliyorum neden olduğunu hemde çok iyi biliyorum. Birde sizden dinliyelim dedim. Bu arada birde Hz.Ali efendimizin resmini koyuyorsun o resmi değiştirin diyorum o sözlerle o resmi taşımanız size yakışmıyor. Neyse Allaha emanet olun.
eyupk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif