Alıntı:
yakamozz Nickli Üyeden Al?nt?
Hımm arkadaşım şu an çok güzel konuşuyorsun da nedense uygulamaya geçince pek başarılı olamıyorsun.Bilinmezlik diye birisi 16 temmuzda bir konu açmış ve sivaslılar için yobaz ve yaratık lafını kullanmış konu silinmeden önce senin altına teşekkür koyduğunu gördüm.Yani bu ne demek oluyor ben senin düşüncelerine katılıyorum.Eğer sen zaten farklı düşünsen ayrı bir yorum yapar görüşünü bildirirsin ve eleştirirsin o kişiyi.Ama yok böyle birşey.Daha sonra geliyorsun buraya yok bizim amacımız öyle değil de şöyle bırak ya kime ne anlatmaya çalışıyorsun senin amacını bilmeyen mi var ne sandın bizi keriz mi?(Bu arada anlattığım konunun bir bölümü silinmiştir arkadaşlar bakmak isteyenler forumdan serbest konulardan girsinler site yönetimine başlığı altında bilinmezlik adlı bir üyenin yaptığı yoruma baksınlar ne demek istediklerim o zaman daha iyi anlaşılır)
|
sahsına demiyorum ama bu konuda arada bir dogru konusmaya calısan ama madımak katliamı icin gene olsa gene yakarız veya onlar kendi kendilerini yaktılar diyerek kücücük bi beyne sahip olanların yazısının altına tesekkür konduruluyo buda aynı sey olsa gerek