Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 23.07.2008, 17:07   #12
Sweetgirl
Usta Yiğido

Sweetgirl - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sweetgirl Şuan Sweetgirl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.05.2015 23:50

Tecrübe Puanı: 1079 Sweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz sein
Standart --->: İnsanlar Neden Evlenir

Alıntı:
gürün_güzeli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bu sıra modamız kavga ve kırmak zaten
durun evi yeni tasidim, sakin ortaligi karistirmayin yeni mobilyalarimi kirmayin,
laminatimi cizmeyin vs. vs. bu arada eliniz degmisken camlarim yeniden silinmesi gerekiyor bi zahmet silin

Alıntı:
fertelliyim Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
İnsanlar Neden Evlenir

Kadınlar

* Bozulan musluk, sallanan sandalye bacayı, gevşemis vidalar, vs. için eve tamirci çağirmanız gerekmez, esiniz hepsini halleder.

*Esyalarin yerini degistirmek istiyorsunuz, hepsi de çok agir. Kim tasiyacak onları? Tabi ki de eşiniz

* Pazar günü şöyle arabayla dolasmak istedi canınız. Özel şoförünüz eşiniz emrinizde.

*Gece evde yalniz kalmaktan, hırsızdan, uğursuzdan korkuyorsunuz; eşiniz gönüllü "bodyguard''iniz...

*Esleriniz olmasa en yakın arkadaslarinizla kahve içerken kimi çekistireceksiniz?

*Geçiminizi temin etmek için çalismaniza gerek yok. Bunu sizin yerinize eşiniz yapiyor nasil olsa....

Hem Kadın Hem Erkek

*Kavga etmek de bir ihtiyaçtir. En yakininizda kim var bagirip çagiracaginiz? Eşiniz!

*Basarisizliklariniza, mutsuzluklariniza fatura edeceginiz biri olmali hayatinizda. Esiniz bunun için biçilmis kaftan.

bence bunlar cok güzel
gerci ben arabayi kendim kullanmam gerekli,
baskasi kullaninca sinir krizi geciriyorum

Sweetgirl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla