Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 25.07.2008, 00:04   #9
4Eylul
Tecrübeli Yiğido

4Eylul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4Eylul Şuan 4Eylul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.11.2009 22:33

Tecrübe Puanı: 666 4Eylul BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: HZ. ALİ ile ilgili konular

Alıntı:
semiha Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Merhaba,

Konuyla alakalı tabii; insanları yalanlarla kandırmak, acındırmak, onlarla oynamak, ad,l ve dürüst olmamak hangi insana ve hangi dine yakışır?

Hayır karalamıyorum, kesinlikle bunu yapmıyorum. Hatta en masum olanlarını yazdım. Internette bakın fazlasını görürsünüz.

Burada paylaşımınıza devam edin, engel değilim. Sanki çoğunuz kayıtsız şartsiz bu esengül vatandaşına tapıyorsunuz. körler sağırla birbirini ağırlar gibisiniz.

Kusura bakmayin. Ben Esengül'ü tanimam. Okudugum sadece bir kac mesajindan ibaret. Ve sadece 3 günlük bir üyeyim burda. Amacim onu korumak yoda kollamak degil. Ama haksiz yere o insana kötülük yapacak olursaniz kollarimda. Peygamber efendimiz (S.A.V.) dememismidir Haksizlik karsisinda susan dilsiz seytandir diye.Simdi siz yapiyorsunuz mesela. Mesajlariniza baktim, toplam 13 mesaj yazmisiniz. 13 mesajin hepsindede Esengul isimli kisiyi rencide edecek sekilde sözler yazmisiniz. Yakismaz bu size. Burda bu insanin zarari olsa bunu gören insanlar olur ve uyarir. Zarari olsa siteden yasaklanir. Kimsenin kimseye bir zarari yok burda. Ama siz zarar vermeye calisiyorsunuz bu insana belkide. Bütün mesajlariniz bu kisinin yazdigi mesajlardan sonra bu insana cevap olarak olmus. Farkli bir forumda mesaj yazmis olsaniz insanin icine kurt düsmeyecekte durum böyle olunca düsüyor. En güzeli siz bir insanla ugrasmak yerine forumlardan faydalanin, farkli farkli konulardan istifade edin. Bizler yetiskin insanlariz, aklig bagli olmusuz. Cocuk degiliz. Dogruyu, yanlisi ayirabiliriz. Kimse kandiramazda, oynayamazda. Iciniz rahat olsun.

Hayirli geceleriniz olsun.