Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 24.07.2008, 23:25   #288
semiha
Yeni Yiğido
NO AVATAR

semiha Şuan semiha isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.11.2008 18:12

Tecrübe Puanı: 0 semiha FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: HZ. ALİ ile ilgili konular

Alıntı:
Esengül Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yalan söyleyen dinsiz olsunmu ?

Esengül e tapmakmı

Güzel arkadaşım kimsin, necisin bilmiyorum ama, beni tanıdığın ve hatta bana kin duyduğun kesin.

Biz sadece ALLAH a taparız, bizim inancımızda kimse kimseye tapmaz

Daha devam edeyim mi? En düzgününü kopyaladım.

___Esengül-Nurcihan adlı üyeler (aynı üye aslında) uçuyorum.com forumlarından süresiz uzaklaştırılmıştır!

___Uzaklaştırılmanın gerekçesi önceden tahmin ettiğim gibi Esengül adlı üyenin yalan-yalnış yönlendirmeler ile dikkat çekmek istemesi,bunun için kendi kardeşi adına hesap açıp kendi hakkında kardeşi ağzı ile ilgi çekici mesajlar atması ve havacılık dışı ne türlü arkadaşlık sitesi vari şey varsa yapmasıdır

Konu hakkında kanıtlar:

Mesajı gönderen:

Nurcihan----> "......." @hotmail.com

Nurcihan adlı üyenin mail adresi kurallarımız gereği yönetim odası dışında paylaşılmıyacaktır, bu konuda anlayışınız için teşekkür ederim

Alıntı:

nurcihan gönderdi 06.07.2008 14:36:

ben nurcihan siteye girdiğimde gözlerime inanamadım benim ağzımdan ablam komadadır ablam trafik kazası geçirmiştir vs.... yalan yanlış ifadeler yer alıyor ayrıca bu güne kadar yazılan hiç ama hiçbir mesajı ben yazmadım ablam kendini bu siteye üye yapmış (esengül nickli kişi) benide üye yapmış (nurcihan) ve sürekli benim adımdan mesajlar yazmış ve benim ağzımdan hep kendisini övmüşş ablam neşelidir ablam hayat doludur vs.... bende artık bu rezilliği bitirmek için size bu iletiyi yazdım sitede yetkili kişi sizsiniz sanırsam lütfen nurcihan nickli üyenin yani>> sözde benim üyeliğimi<< iptal edin ve bu durumla ilgili bana bilgi verin

Bu çevrimdışı iletiyi dün gece aldım,eğerki ekran görüntüsü isteyen olursa elimde oda mevcut,istek olursa onuda eklerim buraya

Bunun dışında emin olamdığım bir kanıt daha vardı,bu iletiler ile onlarda netlik kazandı,

Allah uzun ömür versin ama ölen biri acaba nasıl hergün siteyi takip ediyor?

Alıntı:
Esengül Son Aktivite: Bugün 13:44

____Neyse bu işide sonunda helletmiş olduk,ha şu var bide aklıma gelmıyor değil,aslında buda bir oyun olabilir,belki Esengül denilen şahıs yediği nanenin farkına varıp işi temizlemek için yapıyor olabilir bu oyunu,benim için tek önemli şey şuan bu şahısların siteden gitmesidir,gerekçeyi buldum ve gönderiyorum,gerisi umrumda bile değil,isterlerse birdaha gelsinler birdaha göndereyim,zevkle hemde

Ha istedikleri türlü oyunlar ise bende çok,yaparım istedikleri kadar
semiha isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla