--->: İMRENİLEN ŞEHİR OLACAĞIZ
Ya anlamıyorum bundan önce de bir çok Belediye Başkanı geldi. Bu kadar güzelleştirme ve geliştirme açısından bir çabada bulunmadığı halde Sami AYDIN kadar eleştirilmedi. Ya adam yapıyor "Tarihimizi, çocukluk anılarımızı yıktı" oluyor, yıkmıyor "Hani ne yapıyor? Her yer aynı şekilde eski görünümünde, bu Sivas hiç mi gelişmeyecek?" yani bizim milletimize yaranılmıyor maalesef... Kaldırımları daraltsaydı bu sefer de yürümeye yer bulamıyoruz denecekti. Eee ne de olsa dilin kemiği yok her yere dönüyor...
Tatlı sulardan filan bahsetmişsiniz. Onlar bizim tarihimiz diyorsunuz. Valla ben baktığımda Tarihi böyle mi koruyoruz diyorum. Üzerine aşkını itiraf eden, yok partisinin reklamını yapan, ağzını musluğa dayayıp su içen daha neler neler... Yani insanın zaten gidip ordan su içesi bile gelmiyor. Eskiden bir tek yaptıranın ismi yazardı, şimdi onu zor seçiyoruz...
Ben de Sivas'ta yaşayan biri olarak sırf istasyon caddesini göz önünde bulundurmayarak gayet iyi çalışmalara imza attığına şahit oluyorum. Ki çok da memnunum. Ayrıca bunları biz göremedik diyorsanız istasyon caddesinde çalışmaların yapıldığı yerde eski ile yeninin fotoğraflarıyla karşılaştırılması yapılmış. Bence görülmeye değer...