Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 09.08.2008, 20:19   #25
AyhanBayrak
Operator

AyhanBayrak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

AyhanBayrak Şuan AyhanBayrak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.10.2013 07:29

Tecrübe Puanı: 10 AyhanBayrak COK SEVILEN BIR KISIAyhanBayrak COK SEVILEN BIR KISIAyhanBayrak COK SEVILEN BIR KISIAyhanBayrak COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: YOLUN AÇIK OLSUN AYHAN ABİ

Öncelikle herkesten teker teker özür borclu oldugumu iletmek istiyorum baya bir gecikmeli olarak cevap yazdigim icin ama cok önemli ve gecerli oldugunu düsündügüm bazi sebeplerden dolayi gecde olsa yazabildim öncelikle abdullah duman gardasima böyle güzel bir konu actigi icin tesekkür ediyorum ayrica bu seneki sivas izinimde baya güzel dostluklar edindim bunlardan dolayi gurur duyuyorum böyle dostluklar edindigim icin

Bu aradada beraat gardasimada özellikle özür diliyorum istanbulda onu bekleyecegimi söyledigim icin ama dedigim gibi bazi gecerli sebeplerden dolayi hemen almanyaya dönmem gerekiyordu hic beklemedigim bazi gelismelerden dolayi acil olarak dönüs yapmak zorunda kaldim insallah yakin bir zamanda gene gelecegim o zaman insallah seninle sönmez gardasimin yanina ugrayacam

Laaa Sönmezimmm seninlede görüsemedim insallah kisa zamanda ugrayacam dedigim gibi bazi zamansiz gelismelerden dolayi ayrilmak zorunda kaldim izinimi iki hafta önce bitirmek zorunda kaldim ama yakin bir zamanda gelecegim istanbula o zaman telafi edecegiz seninle hamam sefasini sendende özellikle özür diliyorum ama insallah kirilmamissinizdir bana inaninki istemeyerek geldim bu alamanya denen illet ülkeye ama ne edelim kader diyelim

Bu aradada son günümdede olsa baya güzel bir mac yapmak nasip oldu sivassimizda ayricada oradaki tanistigim bir birinden degerli arkadaslarla tanismak nasip oldu diyorum insallah seneye geldigimde son günlere birakmadan yapariz bir mac artik bu ararada nasil top oynadim ama 3 tanede gol attim ha denedi demeyin hehehehehe

Allah'a emanet olun hakkinizi helal edin egerki sizleri kirdiysam af olaaaaa