Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 10.08.2008, 15:28   #111
Sweetgirl
Usta Yiğido

Sweetgirl - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sweetgirl Şuan Sweetgirl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.05.2015 23:50

Tecrübe Puanı: 1084 Sweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz sein
Standart --->: AB'ye EVET mi?, HAYIR mı?

Alıntı:
berat.demir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
dini yönden ve kültürel yönden benzediğini zannetmiyorum. ama ekonomik olarak yavaş yavaş benzemeye başladık. artık ekonomik olarak Türkiye büyüyor.
din ve kültür yönünden benzemiyormuyuz
Allah askina bi bak bakalim
Müslümanligi bilmeyen bir Türkiyede yasiyorsunuz
Basörtüsüne Türban diyorlar,
dinimizde Basörtüsü diye birsey yok diyorlar???
Görücü usulü evlenip bosananlar ayiplaniyor
Orda burda kizlar erkekler beraber geziyor, sokak ortasinda öpüsüyor " aaa onda ne var canim cok normal" deniliyor.
Bunlari ben burda yasiyordum, cok normal nede olsa yanlis bir dinle dogmuslar diyordum.
Ama simdi görüyorumki Türkiye bir müslüman ülkesi olmasina ragmen böyle seyler oluyor ve bunlar cok normal karsilaniyor.
Büyüklerimizin bize verdigi ahlak'in simdiki genclerin ve dinsizlerin edepsizlikleri ile "Normal" görünüme girmesi beni fazlasiyla utandiriyor.

Ekonomi olarak evet Türkiye büyüyor, evet bu yüzdendirki AB ye girmesini istemiyorum. AB Euro'nun cikmasi ile cöktü. Ve bu ekonomik durumun Türkiyenin daha düzelmeden geri bir kac yil öncekisine dönmesini istemem.
Öteki tarafdan, sirf "ISTE gördünüzmü Türkiyem istedigine ulasabiliyor" diyebilmek icin girmesini istiyorum.

Sweetgirl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla