Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 10.08.2008, 23:38   #13
Sweetgirl
Usta Yiğido

Sweetgirl - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sweetgirl Şuan Sweetgirl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.05.2015 00:50

Tecrübe Puanı: 1068 Sweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz seinSweetgirl kann auf vieles stolz sein
Standart --->: Hatıra defteri

Sevgili Hatira Defteri,

bugün sonunda sana yazmaya firsatim oldu.
Bugün icimde hic bilmedigim sebepden dolayi bir heycan var. Bu heycan bugün bana her duyguyu yasatdi. Biraz sinir, biraz sevgi, biraz sevinc, biraz hüzün ve her tarif edilemeyecek duygular daha.
Daha önceleri yazilanlari okudum. Tesadüfen bulunan site, tesadüfen ....??? Site kuranlara tesekkürler vs. vs.
Ben tesekkür edemiyorum maalesef, cünkü benim icin bu site hayatimin bir parcasi oldu. Bu siteden ayri kalamiyorum ben. Günümün belki yarisindan fazlasi bu sitede geciyor. Pismanmisin diye soracak olursan, hayir hicde pisman degilim. Burda cünkü herseyi buluyorum ve her duyguyu yasiyorum.
Bu arada sonunda tasindik hatira defterim, 22.05.2008 benim icin hayatin yeniden basladigi gün oldu galiba.
O eski kücük, herkes icin sirin 54 metrekarelik, iki oda bir mutfakdan kurtuldugum gündü. Sonunda Allah'ima binlerce sükür 3 odali bir eve gectik. Küf kokusu, biraz yüksek sesle konusdugunda binadaki herkesin duymasindan, alis veris yaptiginda eve tasiyana kadar bir kac kere inip ciktikdan sonra tüm gücün bitmis bir halde olmaktan kurtuldum.
Yeni eve tasinirken ister istemez, yorulmalar oldu. Boyaydi, Laminat di, Mobilya bakmalar hepsi gelip gecti cok sükür yerlesebildim. Herseye ragmen bu kadar yorulmak bunlara deger. Yeni tasindigimda telefon sirketimle sorun yasadim, yeni evime telefon baglayamadilar. Baska bir sirkete gectim 5 hafta sonra baglayamicaklarini söylediler. Herseye ragmen sonunda Telefon ve Internet baglantimi kurabilecek bir sirket bulduk ve oda halledildi.
Tasindigimda bayagi bi aksakliklar oldu. Mutfak eklenti dolaplarim gelmedi, iki hafta boyunca mutfaksiz kaldim. Cok eskilerden kalma elektrikli bir ocagimiz vardi, zar zor yemekleri orda yaptim. ahhh ne günler ahhh. O günler hep Fakir Insanlari düsündüm ve dua ettim. Allah'im sen o fakir insanlarin yardimcisi ol. Ben Yemek yapacak ocak, mutfak bulamiyorum onlar ise yiyecek yemek bulamiyor.
Herneyse, cok sükür simdi yerlesdim ve hersey düzenli bir sekilde devam ediyor. Bu arada unutmadan aksilik dedimde, neden her aksilik üst üste gelirki? Mutfagim kuruldu bu seferde bulasik makinem bozuldu. Neyse, Allah'ima binlerce sükür oda düzeldi.
Yarin 6. evlilik yildönümümüz. Allah'im bize nice mutlu, huzurlu ve saglikli yildönümleri görmek nasip eder insallah.
Bu senede Sivas'a gidemedim derken, bir umut kapisi acildi. Allah izin verirse bayrama bende Sivas'da olacagim. Bayramimizi insallah memleketimde gecirecegim. Simdiden o kadar heycanli o kadar sevincliyimki anlatamam, tarifsiz bir sevinc var icimde. Ramazanda yaklasdi, daha o kadar hazirlik yapmam lazimki, ama su [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] 'in basindan bi kalkabilsemmmmm...
Allah saglik sihhat versinde oda gelir yerine.

Neyse Hatira defterim, cok yazdim galiba. Okuyanlar artik bu ne hayat hikayesimi nedir derler ya neyseeee okumasin onlarda canim
Güzel hatira defterim sana her gün yazmak isterdim ama maalesef Serdar beni uyardi, senede bir kere yazabilirmisim sadece. Ben simdi senden nasil uzak duracagim yaaa, sana yazmadan nasil duracagim. Neyse artik sen merak etme, Allahin izniyle ben senin icin günlük yazarim seneye kadar, sonra 2009 da sana biraz kisaltilmisini anlatirim.

Kendini cok iyi sakla hatira defterim seneye kadar sakin kaybolma, yirtilma, ve yanlis kisilerin eline gecme olurmu.

Hakkinizi helal edin hatirami okuyan arkadaslarim, gözlerinizi yordum biraz.

Seneye görüsmek dilegi ile
SEVGILERIMLE

SWEET GIRL

Not (adet yerini bulsun): Sepet sepet yumurta, sakin beni unutma, unutursan küserim, mektubumu keserim.

Sweetgirl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla