Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 11.08.2008, 18:49   #3
yakamozz
Tecrübeli Yiğido

yakamozz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yakamozz Şuan yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.08.2016 15:43

Tecrübe Puanı: 678 yakamozz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: Sivas'a hayran kaldılar

Alıntı:
GÜMÜŞKARTAL Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Vaayyy beee ne gözmüş benim göremediğimi görmüşler. çekik gözlülerya ondan heralde biraz büzük baktıkları için net göremedilier demekki. 35 senedir sivastayım benim göremediğimi görmelerini söylemen çok komik. Duygusal davranma kardeşim gerçekçi ol o kadar çok memleket gezdim. hiç memleket görmeyen biri değilim. yada sen sivastan hiç çıkmadın heralde çoğu sivaslı gibi. diğer şehirler özellikle sahil kentleriyle karşılaştırısan sivasta heniz hiçbirşey yok dyebiliriz. Sivasın çehresi yeni yeni değişmeye başladı. 1-2 yıldır. Bu hizmetleride geri kafalı kabuğunu kırmamış çogu sivaslı boşa harcanan para olarak değerlendirip eleştiriyorlar. Aslında böyle insanlara hizmet götürmeyeceksin. Otursunlar ahır gibi bi yerde. o zamanda hizmet yok derler. anlamak zor böle insanları.

neyse sivasa vizyon sahibi kentleşmeyi bilen bir başkan geldi artık. diğer başkanlar gibi kuru kalabalık değil yenilik ve değişim getiriyor. yeni çağı ve getirdiğin yeniliklerden, farklılıklardan anlamayanlara rağmen devam başkan. haaaaa ayrıca terminalin satılmasındada sonuna kadar destekliyorum.

herkese sevgi ve saygılar

Ben de onu söylüyorum işte senin 35 senede göremediğini adamlar bir günde görmüşler.Adamlar sivasa sadece gelişmişlik açısından bakmıyorlar senin gibi.Kültür açısından, insanlarının sıcaklığı açısından,hayat tarzı açısından vs...Sivas evet sanayi bakımından çok gelişmiş bir şehir değil ama diğer yönlerden senle her iddiasına varım ki sivas çok şehirden daha gelişmiş ve kalkınmıştır....
yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla