Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 27.08.2008, 14:00   #5
tatli-dilli
Usta Yiğido

tatli-dilli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tatli-dilli Şuan tatli-dilli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.10.2009 00:37

Tecrübe Puanı: 914 tatli-dilli BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: ramazan hazırlığı

ablacim valla esasen konuyu ciddi anlamda ele aldiginda yerden göge kadar haklisin, ama asil niyet elbette bu degil.

bence cok güzel bir zaman insanlari davet etmek icin, biz davet ederken dikkat ettigimiz bir konu var hani burda kimsenin pek okadar ihtiyaci yok bu yüzden hayir kurumlarina vermek ya da bu iftari daha iyi sekillerde kullanabilecek insanlara vermek en güzeli. hem bunlari yapabilmek hem de ayni zamanda evinde misafir agirlamak cok cok güzel birsey. herkes evine misafir cagirdigi zaman elinden ne geliyorsa yapmak ve bütün marifetlerini sergilemek istiyor ve bu yüzden onlarca cesit yemek yapiliyor. yine bol olsun cesitler ama azar azar tadimlik, cünki zaten hic birsey yenmiyor nerdeyse.

ben bu zamani cok seviyorum, manevi huzurumun tavan yaptigi bir dönemdir. o bereket icinde israf etmemye de özen gösteriyorum.

annem burda olsa idi mutlaka ögrencileri davet ederdi, her yil yapar türkiyeden vs buraya gelen ögrencileri davet eder, sonra bekarlari kiz ya da erkekleri eder ya da ne bilim bir sürü daveti hak eden insanlari.
tatli-dilli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla