Alıntı:
dora Nickli Üyeden Al?nt?
esrarengiz denen adam kim .kemal ünal kemal ünal adam cıkmış senle dalga geciyi sen tuturmusun ali sayan ali sayan bırak hoca bu işleri işinebak beni alisayana filan ben zetme işine bak
|
Sevgili dora kardeşim ben oraya ne yazdım bir düzgün okursan anlarsın amma sende o kabiliyet yok anlama özürlüsün. Sonra Ali SAYAN'dan sanane yoksa tanıyormusun sen ali sayan kardeşimi.Anlaman olsa paranteze dikkat edersin ordaki Ali sayan bir örnek. Benim arabam kimseyi ilgilendirmez biz cevap vermemiz gereken kişilere cevap anında veririz ama vereceğimiz cevap belli bir seviye sınırlarını aşmaz.Eğer sen kim olduğunu açıkca yazmassan site yönetiminden senin siteden atılmanı isteyeceğim.Artık bu forum sayfasında sen ve senin gibi kimliğini gizleyip kendini saklayanlara ortalığı karıştırmak isteyenler yer yopk bunu böyle bilesin.Senin ismini ben açıklamayayım yazılarından, ilk yazdığın cümleden kim olduğunu herkes anladı.Bu kadar hırçın olmana gerek yok. Sen beni iyi tanırsın.Merderi buraya katma ben 5 yıldır ç.izgimi tavrımı vede duruşumu değiştirmeden görevimi yapıyorum kimse benim merderlkiliğimi tartışamaz tartıştıttırmam bunu iyi bilesin.