Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 02.09.2008, 17:12   #3
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 21:40

Tecrübe Puanı: 815 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: --->: Otogar Satışına Yargı Engeli

Alıntı:
berat.demir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bence son derece yanlış bir karar verilmiştir. Sivas ın önü tıkanmaya çalışılmaktadır. Ama bu kararın bir üst mahkemeden döneceğini ve bu yanlışın düzeltileceğini düşünüyorum.

- Terminalin satışıyla bu araziye 100 milyon eoronun üzerinde bir yatırım gerçekleştirilecek ve 1000 kişi istihdam edilecektir.
- Sivas a büyükşehirlerde ki gibi modern ve yepyeni bir otobüs terminali yapılacaktır.
- Eski terminalin yerine de büyük bir Alışveriş merkezi ve 5 yıldızlı otel yapılacaktır.
- Terminal arazisinden kazanılan parayla belediye çok daha büyük projeleri Sivas a kazandıracaktır.

Bütün bu yatırımların geleceğini bile bile terminal yerinin satışını istememek tamamen şahsi çıkar amaçlı ve siyasi olarak konuya yaklaşmak anlamına gelmektedir.

Önce Sivas ve Sivas a yatırım mı yoksa şahsi çıkar ve ideolojik siyaset mi????

Sn. Berat.Demir söylenmesi gerekeni söylemiş. Ben şunu eklemek isityorum; acep bu yatırımı engellediğini sanarak mutlu olan bu güruh, Sivas'a tek bir çivinin çakılması, Sivas'a yeni bir yatırım kazandırılması, Sivas'ın güzelleştirilmesi, imarının düzenlenmesi vs vs vs için en ufak bir katkı yaptı mı?

Lafı uzatmaya gerek yok ancak Sayın Sami Aydın'ın bu yatırımı Sivas'a kazandıracağına olan inanccım sonsuz. Kendisine başarılar diliyorum. Bu herifleri de fazla takmasın.