Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 10.09.2008, 10:28   #18
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Mustafa Kemal Atatürk`ün en sevdiğiniz özelliği hangisidir?

Alıntı:
*Malatya&Sivas* Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Mustafa Kemal Atatatürk gibi eşsiz benzersiz yüce karakterli biri dünyaya şimdiye kadar gelmemiş ve bundan sonrada gelmeyecek. keşke onu birkez bile olsa görebilseydim de altındaki halısı olsaydım.Sevmediğim özelliği yok 6 Tane Atatürk ilkeleri vardır başta Laiklik olmaz üzere benim hayatımın ilkeleride bunlardır. nur içinde uyusun hani derler ya o kalbimizde yaşıyor gerçektende öyle o hiç ölmedi.
İşte bu derece bağlı gençler olduğu sürece, o her zaman rahat ve huzur içinde uyuyacaktır.
Maltepe Belediyesi'nin yola astığı bir afişte görmüştüm.
Resim eklemişler ve şöyle yazıyordu:"Nereye baksa güzel,nereden baksan güzel"
Teşekkürler Malatya&Sivas