12.09.2008, 20:46
|
#1
|
|
Usta Yiğido
ABDULLAH DUMAN Şuan
Son Aktivite: 18.01.2016 13:29
Üyelik Tarihi: 09.08.2006
Mesajlar: 3.552
|
YOUTUBE YASAĞI KALKTI

Türkiye'de yasak olan Youtube konusundaki ayıptan nihayet kurtulduk.
Dünyada sadece Çin, Pakistan, Tayland ve Türkiye'de yasak olan Youtube konusundaki ayıptan nihayet kurtulduk.
YouTube'a, 5 Mayıs'tan beri erişilemiyordu. Mahkeme kararıyla engellenen site, Türkiye ile birlikte sadece Çin, Pakistan ve Tayland'da yasak.
DÜN GECE AÇILDI
Dünyanın en büyük erişim sitelerinden biri olan YouTube dün gece açıldı. Atatürk'e, Türklere ve Türkiye'ye hakaret içeren görüntüler yayınladığı gerekçesiyle YouTube'a Mart 2007'den bu yana 5 kez erişim yasağı getirilmişti. Son olarak, Ankara 1'inci Sulh Ceza Mahkemesi'nin 5 Mayıs tarihli kararı doğrultusunda siteye erişim yasağı getirilmişti. YouTube'a daha önce de mahkeme kararıyla erişim engellenmişti.
YouTube'u yasağa rağmen Türkiye'den günde 1.5 milyon kişi ziyaret ediyordu.
72 SAAT BEKLEMEK ZORUNDA KALABİLİRSİNİZ
Youtube'a tüm Türkiye'nin yeniden erişebilmesi için DNS'lerin tamamının yenilenmesi gerekecek. Bu bölgelere göre değişmekle beraber 24 ile 72 saat arası sürecek
ALNINTIDIR
__________________
Biz ki, Tunada Abdest Alıp, Viyana Önlerinde Namaz Kılanların Evlatlarıyız !
|
|
|