Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 15.09.2008, 20:48   #6
yiğidoturan
Usta Yiğido

yiğidoturan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yiğidoturan Şuan yiğidoturan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.07.2014 12:58

Tecrübe Puanı: 1063 yiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: _EYLÜL AKŞAMI_

çok güzel bir yazı......

eylül
Ayaklarımın altında sarı eylül yaprakları çıtır çıtır... Her tarafı sarmış eylül, farkındayım. Sarı ayrılık rengidir, akrılıksa eylüle yakışır hep.

İçimde garip bir duygu, daha önce hiç yapmadığım gibi tanımadığım bir yerde yalnız yürüyorum. Önüme benim kadar yalnız, kırık dökük bir bank çıkıveriyor. Dayanamıyorum, eşlik ediyorum ona. Eskimiş, sarı boyaları dökülmüş bir kaç tahtadan ibaret. Bir ayağı da biraz kısa sanki. İstemsiz her hareketimle sallanıyorum, ama kalkamıyorum yine de onu bırakıp...

Oturduğum yerden bambaşka görünüyor hayat; evler, sokaklar, insanlar küçülüyor, sıcak midemi bulandırırken her yer sarıya boyanıyor. Tek tek aklımdan geçen anılar anlamını yitiriyor. Toprağa o kadar yakınım ki, kokusu ciğerlerimi dolduruyor... Elime bir avuç toprak alıyorum, okşuyorum gereksiz. Sonra parmaklarımın arasından kayıp gitmesini izliyorum. Canım sigara içmek istiyor. Sarıya boyalı ellerimle sigaramı yakıyorum. İçimden kayıp giden duman iz bırakıyor. Sarı...

Eylül böylece sarı bir hüzne boğuyor beni. Ellerim, ciğerlerim, gözlerim... Sarı hüznü kucaklıyorum bir müddet daha o bankta. Sonra kalkıp yavaşça gidiyorum. Mesleğim olan toprağa baka baka. Onu seviyorum uzun uzun. Bu sarı eylül günlerini seviyorum. Uzun uzun sarıyı seviyorum... İlk kez...

mine şiren.