Alıntı:
seheresma Nickli Üyeden Al?nt?
KESINLIKLE YANLIS ANLADIN CANIM ;TOPRAK VERILMESINI ASLA BENDE ISTEMEM FAKAT YÜRÜ ASKER ILERI KENDILERI RAHAT RAHAT OTURUP SEYREDIYOLAR AGLAYAN TABIKI ASKER ANASI YA TOP YÜKÜN SALDIRSINLAR YADA KENDILERI MAKAM KOLTUGUNDAN KALKIP HALLETSINLER::::::::BAKSANA AKTUTUN KARA KOLUNUN TASINMASINA PARA BULUNAMAMIS::NE DEMEK YA !!!!!!!!!!!!!umariz o kahpe caniler cezasini allahtan bulurlar bizde tek tek bitiririz
|
Bu kardeşime tamemen katılıyorum.
Bugün cepheye sürülen, şehit düşen askerlerimize bakıldığında, her şey çok iyi anlaşılıyor.
Bu vatan hepimizin. Vatan borcu namus borcu biliriz. Bir karışta vermeyiz, kolaymı kazanıldı bu vatan?
Bugün askere gitmemesi için oğluna çürük raporu alan yöneticiler var.
Çeşitli torpillerle tehlikeli bölgeye gönderilmeyenler var.
Öyle bir kanun varda bizmi bilmiyoruz.
Başbakan'ın Cumhurbaşkanı'nın da oğlu da, Şırnak'ta Hakkari'de askerliğini yapsın, ben o zaman onlara kul köle olmasını da çok iyi bilirim. Onlarınki canda diğerlerininki ne? Tek farkları zengin olmak ileri gelen olmakmı?
Bu terör böyle bitmez!
Ben şuna benzetiyorum bu durumu:
Biri gelip sataşıyor size, vuruyor kaçıyor.
Siz onu belli bir yere kadar kovalıyorsunuz, arada bir vuruyorsunuz sonra geri geliyorsunuz.Aradan bir kaç gün geçiyor yine aynı şeyi yapıyor, siz yine vurarak belli bir yere kadar kovalıyıp tekrar geri geliyorsunuz.Bu yıllarca böyle devam ediyor.
Eğer siz onu nereye kaçarsa kaçsın yakalyıp gerekli cezasını vermezseniz, aynı tutumunu herzaman davam ettirecektir.
10-15 km kovalamak işe yaramaz, nereye kaçarsa kaçsın kaçabildiği yere kadar kovala ve işini bitir ki geriye bir daha gelemesin.
Bu neden yapılmaz anlamak zor tabiki, kimler mani oluyor kimler engelliyor iyi düşünmek gerek.Kimler bizi yarı yoldan geri çevriyor, tam bitti derken geri çağırıyor bunu iyi tespit etmek lazım.