Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 14.10.2008, 16:41   #3
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: DOĞALGAZA ZAM!

Kış yavaş yavaş yaklaşıyor, ne müjdeli bir haberdi
Elektiriğe yüzde 60 lara varan zam geldi son 6 ayda,
Zaten 2-3 fatura üstüste biriktirerek yatıran vatandaşa güzel bir şok haber sanırım

Zamanın birinde bir padişah sürekli zam yapmakla bulur çareyi,
Gizliden adamlarını yollar "bakın bakalım vatandaşın tepkisi ne"der
Araştırır gelirler"Padişahım vatandaş çok neşeli bir sorun yok" derler
Bunu duyan padişah zamlara devam eder.Gidin tekrar araştırın der.Gider tekrar araştırırlar, vatandaşlar kahkaha atıyorlar.Bundan cesretlenen padişah zamları tavan yapar.Yine araştırmaya çıkar adamları.
Gelir rapor verirler"Padişahım vatandaş zil takıp göbek atıp oynuyor"

Geldiğinde helva işini ustaya verin deyip mutfağa ben geçeceğim deyip millete helvayı ben yedireceğim diye, ve ilk yılda millet oohhhhhh çekecek dediğini hatırlıyorum.Ama ohuuu vatandaş neresinden çekiyor bilemiyorum.
5.yıllık iktidarlığında yüzde 32'lik oyunu 47'e çıkarıyorsa gelecektede neden 57 olmasınki yukarıdaki fıkra gibi