Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 22.10.2008, 18:03   #5
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58

Tecrübe Puanı: 4562 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt
Standart -->: Sorunu Belediye Çözsün, Demekle Olmuyor

Bizde devlet sorunlari bitmek bilmez, alt yapi sorunlari yillardir var. Kocaman apartmanlar, alisveris merkezleri yapilimis ama kanalizasyon sorunu var, bu tür sorunlar binalar dikilmeden halledilmeli. Beni vatanimda en üzen sey, yoksul insanlarin, barinma, beslenme ve tibbi problemleri. Devletin aldigi vergiler, harclar vs. gelirler nerelere harcanir, kimler bu paralari cebe atar bilemem. Ama bu aziz milletin evlatlarini TV.lerde o acinacak halde gördükce, bizi yöneten insanlarin nasil rahatca uyuyabildigine sasiriyorum. Baba olanlar bilir, eger cocuklarinizin bir ihtiyaci varsa ve siz bunu halledememisseniz o zaman rahatsiz olur ve uykulariniz kacar, taki o sorun halledilinceye kadar. Bize yillarca devlet baba diye tanittilar, bu devleti, bize öyle ögretildi, yoksa yalanmi söylediler? Ama aziz milletimin evlatlarinin televizyon ekranlarinda, gazete sütunlarinda yardima muhtac dul kadin, hasta adam vs. gibi tabirlerle kücük düsürülmesine artik tahammül edemiyorum. Eger babaysan babaligini bileceksin, yok babaligini bilmiyorsan yada baba degilim diyorsan o zaman .... gideceksin.
sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla