Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 29.10.2008, 16:42   #1
veysel
Usta Yiğido
 
veysel - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
veysel Şuan veysel isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.02.2012 09:24

Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 27
Mesajlar: 3.774
Tecrübe Puanı: 1106 veysel FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart PEMBE PASTA TARİFİ

Pandispanya için:

5 yumurta,
5 kahve fincanı un,
5 kahve fincanı şeker,
1 paket kabartma tozu,limon kabuğu rendesi.
Kreması için:

· yarım litre süt

· 4 yemek kaşığı toz şeker

· 5 yemek kaşığı un,1 paket vanilya

· 1 su bardağı çilekli krem şanti

üzeri için: 1 paket çilekli kremşanti,1 bardak süt,pembe gıda boyası

(kürdanın ucuyla çok az), gül şeker hamuru,boncuk şeker

Yapılışı: pandispanya malzemelerini karıştırıp kelepceli kalıbımıza

dökelim 180 C de pişirelim.Bir tencereye kreması için,

sütün yarısını toz şekerle birlikte tencereye aktarıp ocağa koyun.

sütün kalanını unla, pürüzsüz bir hale gelene kadar çırpın.

tenceredeki süt ısınmaya başlayınca üzerine, unla çırpılmış sütü katın.

muhallebi kıvamına gelene kadar sürekli karıştırarak pişirin.Vanilyayı ilave edip.

ocaktan indirip ılınmaya bırakın. ardından üzerine çırpılmış krem şantiyi
ekleyip iyice karıştırın. bir miktar kremayı pastanın bir katına sürüp

üzerine diğer pandispanyayı üzerine koyun.üzeri için kremşantiyle

gıda boyasını sütü koyup çırpın ve üzerine spatula ile heryerini kaplıycak

şekilde sürün. şeker güllerle ve boncuk şekerlerle süsleyin

arzunuza bağlı süsleyebilirsiniz afiyet olsun.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
__________________
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
veysel isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla