Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 30.10.2008, 23:32   #6
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2191 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein
Standart --->: -->: AYDIN DOĞAN KİMDİR??

Alıntı:
ofgurleyuk78 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Arkadaşım bu alıntıyı nereden aldığını da yazsaydın keşke. A.Doğan'ı bende sevmem. Çalmakla çırpmakla, anlıyacağın üç kağıt ve vurgunla geldiğini söylüyorlar. Bilmiyorum ne kadarı doğru. Bu gün burada ismini yazamayacağım bazı kişilerin varlığını hiç sorgulama ihtiyacı duysun mu? Hani kızlarını Türkiye de bazı nedenlerle okutamayan ama oğullarınıda niya Amerika da okuttuğunu servetini düğün takıları olarak açıklayanları oğullarına çürük raporu alarak Askere yollamayanları sorgulayabiliyormusun. Tv lerde belgelerle hırsızlığı isbatlanan kişileri hiç sorguladın mı? Deniz Feneri adı altında servetine servet katıp namus bekçiliği yapanları hiç sorguluyormusun. Boş ver bunları.. Balık baştan kokmuş.. Tuz bile kokmuş. İyi günler..
deniz fenerine isnad edilen bütün suçlamaları yersiz ve de iftira olarak görüyorum.derneğe yapılan suçlama ve iftiralar benim derneğe olan güvenimi hiçbir şekilde zedelememiştir.başbakanımızın da böyle bir olayın içine karıştırılıp,suçlanmasını gayet normal karşılıyorum.aksi olsaydı şaşardım zaten.çünkü halkın sorun ve sıkıntılarına çare arayan,dertlerine bir nebzede olsa derman olmak isteyen herhes ve her kurum gibi o da yaptığının bedelini ödüyor! sadece bu kadar.
Bu suçlama deniz fenerine karşı yapılan bir komplodur çamur at izi kalsın

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla