Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 31.10.2008, 12:52   #5
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1252 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: ARTIK MÜTTEFİK DEĞİLİZ...!

nasıl bölgede söz sahibi ülke olduk???? Söz sahibi derken Irak'ta Barzani ile görüşmek, bize ve Atalarımıza katil diyenlerle maç izlemek görüşmek söz sahibi olmaksa kusura bakmayın biz içimize kapanalım daha iyi. Korku kültürü diyorsunuz efendim bu ülkeye yıllarca güney komşularından saldırı geldi, batı komşuları oradaki soydaşlarına baskı uyguladı, Kıbrıs'ta Türklere soykırım yaptı, PKK'yı destekledi ve eğitti ki hala yapmaktadır. Siz bu insanlarla nasıl bir ilişki kurulmasından yanasınız merak ettim, ABD PKK yı destekliyor, yunan subaylar hala eğitim veriyor o ********lere, Ermenistan'a gittik maç izledik sohbet ettik dışilişkiler bakanı her hafta gidiyor, elimize ne geçiyor??? bekleyin efendim biraz dediğinizi duyar gibiyim. Annan planı zamanında yılların politikasını değiştik bu hükümet Denktaş'ı sattı bu Talat denen adamı getirdi?? Plana da evet dedi oradaki Türkler AKP sayesinde ne değişti??? Sadece onurumuzdan olduk, KKTC'nin Türkiye'den kopuşu hızlandı. Lütfen bazı şeyleri düşünürken azıcık ama azıcık millici olun. Herşey para pul değil, Bizim ithalat yapmamıza gerek yok kendimize yeteriz ihracat bile yaparız ama önce bilinç atlaması yapmalıyız.
Bu ABDli herifin söylediği bir konuya %99 oranında katılıyorum Atatürk biyerlerden bizi izleseydi Minarelere Camiilere karışmazdı ama Devrim yapıp darağaçlarını hazırlatırdı.

Saygılar

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla