Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 01.11.2008, 23:46   #224
BOUN
Usta Yiğido
 
BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 22:40

Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 41
Mesajlar: 810
Tecrübe Puanı: 857 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: --->: SİVASIN 2008 YATIRIM ROTASI

Alıntı:
berat.demir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Gazeteci Mehmet Bakır’ın; Bölge Hastanesi ne durumda, ne zaman yapılması düşünülüyor sorusuna cevap veren İl Sağlık Müdürü Özmercan, “ çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor. Yer konusunda bir takım aşamadığımız sorunlar vardı. Onu çözmeye çalıştık. Sanıyorum 2009 yılının mart ayından itibaren inşaat çalışmalarına başlayacağız. Bölge Hastanesi Sivas için önemlidir. Bizlerde bunun önemini bildiğimiz için emin adımlarla hareket etmek istiyoruz”

Bakır: Sayın Müdürüm ilimize çevre illerden gelerek reklam yapan bazı özel hastaneler var. Bunu nasıl karşılıyorsunuz. Bu durumu engellemek için bir çalışmanız var mı?



Sorusuna cevap veren İl Sağlık Müdürü Vakkas Özmercan, “ bu durum hiç hoş değil. Benimde karşı çıktığım bir durumdur. Reklamlar beni de rahatsız etmektedir. Ancak şunu belirteyim ki; Sivas’taki hastalar reklam ile başka şehre gitmiyor. Onların gitmesindeki sebep dedikodu yüzündendir” dedi.

Kasım ayı içerisinde Anjiyo Makinesinin geleceğini belirten Özmercan, kaliteli hizmet verilmesi ile hastalar şehir dışına kaçırılmaz. Eğer kalite ve hizmek yoksa hasta kaçar. Biz önümüzdeki aylar içerisinde vereceğimiz hizmetlerle hastalarımızın tercih ettiği hastaneler olacağız” diye konuştu.

Kaynak : sivasmit


Bölge hastanesi inşaat çalışmalarının Mart'ta başlanacağından bahsedilmiş. İnşaatın Mart'ta başlayabilmesi için ihalenin en geç Aralık gibi yapılması lazım. İhalenin en geç aralık'ta yapılabilmesi için projenin ve yer seçiminin en geç Kasım gibi tamam olması lazım. Bugün 1 Kasım!

Takip edeceğiz, gerekirse söz verip sözünde durmayanları teşhir edeceğiz...

Sevgili yetkililer takip ediliyorsunuz, ona göre konuşun. Bakın buraya yazıyorum, Mart'ta eğer inşaat çalışması başlamazsa 1 Nisan'da, sözünü yerine getirmeyenlerin ismini burada anacağız! Ama nasıl?
__________________
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif